2016-01-15

Brev till deltagarna vt 2016


Hej!
Terminen börjar igen onsdagen den 27 januari med fika på Ritz. (Observera att vi börjar en onsdag och att det är på Ritz igen. Tyvärr har vi inte 10 % längre, utan man måste ha Sölvesborgskortet för att få den rabatten.)
Vi får möjlighet att prata och lära känna varandra. Ingen avgift, men var och en betalar sitt fika själv.

Gången därpå blir onsdagen den 3 februari. Barbro ordnar lite extra god fika och Reumatikerföreningen har årsmöte sen. Då är vi på Folkets hus och börjar som vanligt 11:30. Anmälan senast 27 januari till Barbro, för fikats skull.

Sen träffas vi onsdagen den 10 februari på Folkets hus 11:30. Dagens ämne är: MediYoga med Daria Kecman. Alla som har bärbara datorer eller plattor, ta gärna med så vi kan se så det fungerar via Skype också.

Kom gärna någon, minst en, av de 3 första träffarna (de ovan) nu i början av terminen.

Våra träffar har vi oftast på Folkets Hus, Bancks väg 6, 294 35 Sölvesborg (Nakterhuset). Lokal: Byssan (markplan, genom huvudingången sen till vänster, dörr vid trappan) eller annan lokal.

Kallelse till årsmöte
Kom också ihåg att Värksamheten har årsmöte onsdagen den 2 mars 11:30, då vi också förutom förhandlingar, får något gott att äta! Anmälan för fikats skull till Barbro senast den 23/2.
                   
Varmbad/vattengympa
Vi kommer att ha varmbad/vattengympa på Valjeviken på tisdagar, med början den 26 januari. Anmäl dej! ring Carina 0703-14 13 83 eller e-post
reumatikerfsolvesborg@gmail.com . Läs mer på Reumatikerföreningens hemsida: www.solvesborg.reumatikerforbundet.org

Medlemsavgift/info
För alla medlemmar som besöker oss regelbundet varje termin så fungerar det som vanligt. Du betalar 25 kronor när Du kommer till oss och då ingår fikaJ
Men för medlemmar som kommer mer sällan har vi följande två förslag:

* Antingen betalar Du in terminsavgiften 50:-, på bifogat inbetalningskort. (bg 5673-9931)

*...eller så är Du välkommen att besöka oss minst två gånger under terminen, första gången någon av de 3 första träffarna nu i början av terminen, så blir Du registrerad medlem direkt.
Bifogar vårt program, hoppas det är något Du tycker är intressant, eller hör av dej med förslag på vad Du vill att vi ska ta upp …och så vill vi passa på att hälsa alla välkomna att besöka oss!
Hjärtligt välkomna i vår gemenskap!
Solstrålens Värksamhet Sölvesborg

Läs mer på vår webbplats: www.solstralensbg.se, Där finns också länkar till bloggen och vår gamla webbplats.

Inga kommentarer: